Влад Яма насправді не повернувся? У програмі "Твій день" прокоментували фото ведучого в студії

Хореограф Влад Яма сьогодні схвилював фанів своїми світлинами зі студії шоу "Твій день", ведучим якого він був до початку повномасштабної війни в Україні, зазначають Патріоти України.

Танцюрист у сторіз в Instagram додав фото в українській футбольній формі на тлі телевізійної студії та написав короткий підпис "Вдома". Після чого підписники Ями вирішили, що таким чином він повідомив про своє повернення до України.

Редакція сайту ТСН.ua звернулася до програми "Твій день" та поцікавилася, чи дійсно сьогодні Яма завітав на знімальний майданчик. У відповідь на наш запит у команді шоу запевнили, що до студії танцюрист не приїжджав.

Вочевидь, хореограф поділився архівним фото, яке було зроблене ще до війни. Тому що саме він хотів сказати цією публікацією - незрозуміло. Нагадаємо, що на початку повномасштабної війни разом із дружиною та сином Влад Яма виїхав до Сполучених штатів Америки. Родина вже пристосувалася до життя в новій країні - син пари ходить до школи та продовжує займатися танцями, а Яма веде благодійні майстер-класи та різні заходи.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...