Влад Яма та Дмитро Ступка, які виїхали з України, провели гелловінську вечірку в Маямі (фото)

Танцівник та суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма разом з актором Дмитром Ступкою на борту катера в Маямі відсвяткували Гелловін. Про це повідомила дружина Влада Ями Лілія в Instagram, передають Патріоти України.

Влад Яма покинув Україну в перший день повномасштабного вторгнення Росії. Оселившись у США, танцівник відвідує заходи на підтримку українців. Цього разу на вечірці, присвяченій Гелловіну, Яма відіграв діджей-сет. Він вбрався у сорочку з яскравим принтом та вдягнув на голову перуку з довгим волоссям та бандану.

"Вихідними пройшов захід на підтримку України. Гелловін", - написала в соцмережі дружина Влада Лілія.

Свято провели на борту катера в діловому районі Даунтаун Маямі. Організаторами виступила спільнота українців Ukrainian Miami. Окрім подружжя Влада та Лілії Ями, на вечірці розважались і інші гості, зокрема був присутній онук легендарного Богдана Ступки актор Дмитро. Він також з 24 лютого не повертався до України. В інтервʼю актор зазначав, що 24-го саме летів до України через Стамбул, але через повномасштабне вторгнення усі рейси скасували. Тож артист повернувся до США.


У спільноті Ukrainian Miami також прокоментували захід, оцінивши надзвичайну атмосферу. "Це був неймовірний захід! Дякуємо всім, хто прийшов і був учасником чудової атмосфери", - написали в Ukrainian Miami.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...