Влада Панами уникає розслідування: На борту іноземного судна загадково помер капітан з Одеси

На борту судна CENTURY (IMO 9253260, прапор Антигуа і Барбуда) за дивних обставин помер його капітан - громадянин України. Про це повідомляє Seafarers Journal, передають Патріоти України.

Як розповів один з моряків на умовах анонімності, трагедія сталася коли судно прямувало в Панаму (де повинен був змінитися капітан). За два дні до приходу в порт капітан не вийшов зі своєї каюти.

Коли колеги зайшли до нього, то виявили його бездиханне тіло. Після того як екіпаж передав інформацію про те, що трапилося в офіс компанії-судновласника, там дали команду опечатати каюту з тілом і чекати панамської влади.

Співрозмовник морського порталу не уточнив, чи були на тілі капітана каліцтва. Однак, за його словами, колеги померлого сумніваються, що в свої 38 років капітан помер своєю смертю. На борту судна CENTURY працюють українські та філіппінські моряки. Згідно з останніми даними, тіло капітана продовжує лежати в каюті, звідти вже відчувається запах, а влада Панами відмовляється його забирати.

До 600 євро на людину: Названо суми, які роздають біженцям з України в найпопулярніших країнах ЄС

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:56

Українські переселенці, шукаючи притулок за кордоном, можуть розраховувати на фінансову підтримку від країни, де вони перебувають. Найбільше українських біженців знаходиться у Німеччині, Франції, Італії, Польщі та Чехії. Розміри соціальних виплат від ц...

В Україні засуджені зможуть служити в ЗСУ навіть офіцерами, але є умова: У Раді пояснили механізм

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:44

Генеральним штабом Збройних сил спільно з Міноборони та Мін’юстом було розроблено законопроєкт про можливість мобілізації засуджених. Документ передбачає обов’язкову згоду не лише самих в’язнів, а й командирів частин, де будуть створені такі окремі спе...