Влада переконує, що проблеми немає: На Росії морські пляжі завалило трупами дельфінів і птахів (відео)

Ситуація однакова в селищах, які розділяють сотні кілометрів.

На чорноморському узбережжі в Краснодарському краї, Російська Федерація, почали масово гинути птахи і дельфіни, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Місцеві жителі почали публікувати кадри, на яких відображені численні тіла мертвих тварин на пляжах. При чому ситуація однакова в селищах, які розділяє 130 кілометрів.

В адміністраціях міст стверджують, що мова про екологічну катастрофу не йдеться. За словами місцевої влади, причиною масової загибелі птахів і дельфінів є холодна погода. "Це щорічне явище, в цей час тварини якраз ослаблені. Крім того, в цьому році для півдня була холодна погода, це теж зіграло свою роль - стало мало корму. Їх розтинали, дивилися, зробили висновок, що переживати ні про що не треба", - говорять в адміністрації.

Запрацює 18 травня? У Міноборони пояснили, як користуватись електронним кабінетом військовозобов'язаного

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:44

У зв'язку з набранням чинності нового закону щодо мобілізації в Україні, у мережі з'явиться електронний кабінет військовозобов’язаного. Він запрацює з 18 травня. Доступ до нього серед іншого обіцяють і через мобільний застосунок, передають Патріоти Укр...

Працюють партизани? Російських військових хтось спеціально труїть - у Маріуполі померло 9 осіб, у РФ - ще 5

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:45

Наразі спецслужби Росії займаються розслідуванням справи про навмисне отруєння російських військових у Маріуполі, внаслідок чого дев'ять із них померли, про що пише один із російських ресурсів, передають Патріоти України. Зокрема, співрозмовники виданн...