Влада радить тимчасово виїхати: Одещину попередили про ймовірну відсутність світла впродовж трьох місяців

Жителів Одеси та області попередили про складну ситуацію в енергетичній системі в результаті атаки росіян в ніч на 10 грудня. Відновлювальні роботи можуть зайняти до двох-трьох місяців, інформують Патріоти України.

"Без світла залишаються Одеса і майже вся область. Ситуація в енергетиці Одеської області залишається складною", - йдеться в повідомленні ДТЕК.
При цьому в Департаменті систем життєзабезпечення та енергоефективності Одеської ОДА повідомили, що часу на відновлення пошкоджених об'єктів в Одеській області знадобиться набагато більше, ніж у попередні рази.
"Мова йде не про дні, а навіть тижнях і не виключено, що 2-3 місяці. Ми розуміємо, наскільки складно такий довгий час перебувати без електропостачання. Якщо ви розумієте, що найближчим часом вам буде складно обходитися без електроенергії і ви маєте можливість тимчасово виїхати з міста Одеси в Одеську область або за її межі, то це варто зробити", - йдеться в повідомленні.

Водночас один із користувачів соцмережі Facebook Андрій Пасічник запитав на сторінці ДТЕК Одеські електромережі щодо відсутності світла до трьох місяців. "Енергетики роблять все можливе для поліпшення ситуації. Будемо давати світло по можливості", - відповіли в компанії.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...