"Влада РФ хоче позбавити мене звань, а їх немає": Галкін вкотре довів росіян до істерики

Російський гуморист Максим Галкін вкотре продемонстрував свою проукраїнську позицію, чим довів до істерики росіян, зазначають Патріоти України.

Днями у артиста відбувся концерт у Туреччині, на який завітало чимало українців. Під час свого виступу Галкін знову висміяв кремлівський режим, а також зізнався, що в його команді зараз працюють організатори з України.

"У залів є жорсткі вимоги, що знімати не можна. Минулого разу знімали, там були штрафні санкції для наших організаторів. А організатори, між іншим, з України. Чудові люди. У нас є тут ще Аліна, вона з Одеси. Вона тут трішки знімає для мого Instagram. Ми для неї випросили дозвіл на зйомку", - сказав на концерті Галкін.

Окрім того, гуморист знову посміявся з безглуздості російської влади. Галкін пожартував, що у Кремлі ніяк не можуть вирішити, якого звання його позбавити, адже їх просто немає. "Періодично за мою проукраїнську позицію влада у Росії хоче позбавити мене звань, а їх немає. Позбавити хоче Росія, а Аллі давав Радянський Союз. Ось така у нас родина - один не брав, друга брала, але давно у інших", - сказав Максим.

Після виступу Галкіна у російських пропагандистів стався черговий "приступ". Як повідомляють росЗМІ, z-активісти подали позов з проханням перевірити артиста на співпрацю з ЗСУ та визнати "спонсором тероризму".

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...