Владнала усі юридичні нюанси: Ані Лорак забрала бізнес у колишнього чоловіка

Співачка оформила статус індивідуального підприємця в Росії і переписала компанію повністю на себе.

Українська співачка Ані Лорак, яка розлучилася з батьком своєї дочки Муратом Налчаджиоглу, забрала у нього частку в своїй російській компанії, передають Патріоти України.

Як повідомляє Telegram-канал Mash, Налчаджиоглу навіть після розлучення належала частка в ТОВ «Ані Лорак Продакшн», через яку проходить оплата виступів колишньої дружини. І тільки зараз співачка оформила статус індивідуального підприємця в Росії і переписала компанію повністю на себе. Правда, перед цим ТОВ «Ані Лорак Продакшн» перевірила Федеральна міграційна служба. «Служба порахувала порушенням те, що їх не повідомляли про суму контрактів громадянки сусідньої держави Ані Лорак», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Ані Лорак з колишнім чоловіком давно залагодили спірні питання з розділом майна. У співачки є нерухомість в Україні і Росії, а у Мурата - ресторани в Києві.

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...