Влаштували бунт: У Пскові військові, що повернулися з Білорусі, відмовляються від участі у війні

Російські військові у місті Псков відмовляються від війни проти України. Вони повернулися з Білорусі й більше не хочуть на фронт, передають Патріоти України.

Російські ЗМІ повідомляють, що близько 60 військовослужбовців зі Пскова відмовилися воювати проти України. Повідомляється, що після перших днів війни вони були виведені на територію Білорусі, після чого повернулися до місця дислокації у Пскові.

Наразі більшу частину з них звільняють. Деяким російським військовим погрожують кримінальними справами. Зауважимо, що станом на 6 квітня втрати особового складу Росії у війні проти України наблизилися до позначки у 19 тисяч.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...