Влаштували недитячі розбірки: На Київщині сталася бійка між школярками (фото, відео)

У Білій Церкві Київської області конфлікт між трьома неповнолітніми дівчатками закінчився бійкою. Деталі події встановлюють правоохоронці. На відео, опублікованому в мережі, можна побачити, що дві дівчини під час спілкування завдавали ударів рукою по обличчю й голові третій школярці, спілкуючись із нею нецензурно, передають Патріоти України.

Як розповіло інформоване джерело, нібито причиною конфлікту стало те, що 13-річна дівчина, яку били, перед цим образила своїх опоненток.

"Наступного дня постраждала зібрала свою компанію та зустрілась із однією з кривдниць – сталася ще одна бійка", – уточнив наш співрозмовник.

Нагадаємо, в Печерському районі Києва хлопець із вікна багатоповерхового будинку вистрілив із рушниці в бік будівлі військової частини 2260 Національної гвардії України. У цей момент там перебували військовослужбовці.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...