Влаштували "полювання": У Броварах після концерту представники ТЦК та поліція перевіряли документи у чоловіків (відео)

14 жовтня у Броварах після концерту гурту «100лиця» працівники ТЦК разом із поліцією провели рейд, під час якого перевіряли документи відвідувачів. Про це повідомляють місцеві Telegram-канали, передають Патріоти України.

Це стало частиною загальної хвилі мобілізаційних заходів, які нещодавно пройшли в різних містах України, включаючи Київ, Львів та Одесу. Метою таких рейдів є виявлення осіб, які підлягають мобілізації.

Рейди після масових заходів, таких як концерти, почастішали в різних регіонах країни, що викликає значний суспільний резонанс. Подібні заходи вже проводились у Черкасах та на гірськолижних курортах. У Броварах документи перевіряли у відвідувачів одразу після закінчення концерту, однак про кількість мобілізованих не повідомляється.

Ці рейди стали частиною ширшої кампанії ТЦК з контролю за виконанням мобілізаційних зобов'язань громадян у зв'язку з триваючою війною в Україні. До слова, облава ТЦК після концерту «Океану Ельзи». Соратник президента пояснив, чому це правильно.

Загрожує довічне ув'язнення: СБУ та поліція затримали групу підлітків, які палили обʼєкти Укрзалізниці

понеділок, 14 жовтень 2024, 14:15

СБУ й Нацполіція затримали групу неповнолітніх, які в Чернігівській області підпалювали релейні шафи Укрзалізниці на замовлення росіян. Фігурантам загрожує довічне увʼязнення. Про це повідомила Служба безпеки України, передають Патріоти України. Відпов...

"Всі наші вже у Польщі?": Хливнюк підтримав вуличного музиканта, який співав пісню "Бумбокс", але є нюанс (відео)

понеділок, 14 жовтень 2024, 13:52

Соліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк підійшов до вуличного музиканта, що грав пісню його гурту і привітав його. Відповідне відео з'явилося на сторінці користувачаХ FreelФріл, передають Патріоти України. "Вуличний музикант виконував пісню Бумбокса "Тві...