Влаштували смертельно небезпечний "квест": На Хрещатику пара з коляскою вибігла на дорогу, ледь не потрапивши під колеса (відео)

На Хрещатику пара з коляскою вибігла на дорогу, ледь не спровокувавши дорожньо-транспортну пригоду. Відео інциденту з камери відеореєстратора опублікував Telegram-канал "Магнолія ТВ" у п'ятницю, 20 серпня, передають Патріоти України.

На записі видно, що молода пара вирішила перебігти з дитиною 8-смугову дорогу поза зоною пішохідного переходу. Дитину жінка взяла на руки, а чоловік йшов попереду з порожньою коляскою.

Через інші автомобілі водій, що їхав другою смугою, тільки в останній момент помітив чоловіка з коляскою, який вискочив на дорогу. На щастя, він встиг загальмувати, і горе-батько відбувся лише переляком.

Варто відзначити, що наземний пішохідний перехід знаходиться всього в ста метрах від місця, де горе-батьки перебігли дорогу, ризикуючи своїм життям і життям дитини.


Жінка-"ніндзя" примудрилася майже рік прожити у вивісці на даху супермаркету

вівторок, 14 травень 2024, 12:53

Жінку-безхатька зі штату Мічиган, США, знайшли у вивісці на даху супермаркету Family Fare у Мідленді. Вона жила там близько року, і ніхто її не помічав. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти України. 34-річну жінку, ім'я якої не називається, з...

"Коли фотографувала номери авто": Одеситка заявила, що її побив милицею працівник ТЦК

вівторок, 14 травень 2024, 12:43

Мешканка Одеси заявила, що її побив милицею чоловік у військовій формі, який назвався працівником ТЦК. Про це постраждала написала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. Жінка розповіла, що вона та троє її друзів прибули до відділку...