Влаштували звірство: У Києві таксисти жорстоко побили пішохода через зауваження (фото)

Таксисти служби UBER побили пішохода, який заважав їм проїхати по тротуару. Про це пише ресурс "Київ Оперативний", повідомляють Патріоти України.

За словами постраждалого пішохода Максима, він вийшов погуляти з собакою. Однак в якийсь момент його мало не задавили авто, які мчали тротуаром, об'їжджаючи затори. Пішохід не став мовчати, а висловив свою думку, обурений тим, що машини ганяють біля житлового будинку і училища. Потім він почав знімати потік на телефон, але це не сподобалася таксистам служби UBER, які також їхали в низці.

П'ятеро таксистів вийшли з авто і почали бити Максима. Він зазначив, що у них в руках було щось схоже на монтування або бити. Перший удар нанесли ззаду, далі били чоловіка вже без свідомості по обличчю, шиї, ключицям. На допомогу жертві нападу з будівлі училища вибігли кілька чоловіків (працівники або тренери дитячих команд). Таксисти злякалися і кинули Максима на газон, а самі сіли в авто і зникли.

Чоловіки, які поспішили на допомогу, викликали поліцію і медиків. Останні прибули оперативно, а правоохоронці так і не приїхали. "Швидка" забрала потерпілого в лікарню, так і не дочекавшись поліцейських.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...