Влаштував бійку і напився: У США неадекватного пасажира літака примотали скотчем до сидіння

У США екіпаж літака авіакомпанії Frontier Airline, який летів з Філадельфії в Майамі був змушений заспокоїти нахабного пасажира, який менше ніж за 2 години польоту встиг напитися, влаштувати бійку з бортпровідником і приставати до стюардес, зазначають Патріоти України.

А ось конфлікт вирішився досить оригінально - чоловіка примотали скотчем до його сидіння. Коли літак приземлився в Майамі, в аеропорту неадекватного 22-річного Максвелла Беррі заарештували поліцейські. Правоохоронці пред'явили йому звинувачення за трьома пунктами.

У поліції детально розповіли про те, що відбувалося на борту літака. Після вильоту з Філадельфії Максвелл Беррі випив 2 алкогольних напої, після чого почав приставати до стюардеси. Він замовив третій напій, але майже відразу пролив його на себе і пішов в туалет. З вбиральні чоловік вийшов вже без сорочки.

"Бортпровідниця попросила пасажира одягнутися і намагалася допомогти йому дістати чисту і суху сорочку з ручної поклажі. Однак у нього були більш важливі справи. Близько 15 хвилин чоловік тинявся літаком і приставав відразу до двох стюардес – обіймав їх і чіпав їх за груди", - йдеться в повідомленні.

Стюардеси звернулися за допомогою до ще одного бортпровідника, і той попросив пасажира сісти на своє місце і заспокоїтися. У відповідь на це Максвелл Беррі вдарив його кулаком по обличчю.

Після цього в конфлікт втрутилися небайдужі пасажири. Вони змогли посадити чоловіка на місце і утримати до тих пір, поки його не примотали до сидіння скотчем. Чоловік кричав, погрожував і просив про допомогу, але присутні тільки сміялися над ним. Так він летів до самого кінця, а в аеропорту його зустріли поліцейські. Бортпровідників, яким довелося заспокоювати неадекватного пасажира, відправили в оплачувану відпустку до завершення розслідування.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...