Влаштував справжнє шоу: У Києві на мосту машина раптом стала на дибки та перекинулась, водій намагався втекти (відео)

Причиною карколомного перекидання автівки стали обірвані тролейбусні дроти електропередачПро це повідомляє патрульна поліція міста Києва у Facebook. На відео видно, як машини об'їжджають місце на Північному мосту, проте водій тойоти простує прямо, передають Патріоти України.


"Попередньо, обірвалася контактна мережа тролейбуса, дроти впали на дорогу. Водій автомобіля Toyota не помітив перешкоду та наїхав на них. У результаті ДТП автомобіль перекинувся на бік", - зазначили патрульні.

Поліцейські, які прибули на місце події, наздогнали водія Toyota, який саме тікав з місця події.
"Інспектори помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння. Від проходження огляду на стан сп'яніння він відмовився. Натомість намагався перекласти провину на свою дружину та стверджував, що це вона перебувала за кермом", - додали в поліції. На водія патрульні склали протоколи за керування у стані сп'яніння, порушення ПДР та їзду без документів.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...