Влаштував "тест на профпридатність": Закарпатець на кордоні почав тікати від працівників ДПСУ, "щоб перевірити, як вони бігають" (відео)

На Закарпатті днями за 300 метрів від кордону наряд працівників ДПСУ зупинив чоловіка для перевірки документів. Але останній вирішив перевірити, як прикордонники бігають і почав від них тікати, проте чоловіка затримали. Про це розповідають у Держприкордонслужбі, передають Патріоти України.

Після зупинки прикордонниками чоловік надав свій паспорт. Але вже за секунду почав тікати. Чоловіка затримали. Коли у нього запитали, чому той тікав, мешканець Закарпатської області пояснив, що гуляв там, а тікав, бо вирішив перевірити фізичний стан прикордонників, сказавши: "Та хотів перевірити, як солдатики бігають: чи можуть щось, чи ні".

Закарпатцю доведеться відповідати за скоєне, на нього оформили документи адмінпровадження. Міру відповідальності визначить суд.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...