Власного житла досі не має: Як живе і скільки заробляє зірка передачі "Світ навиворіт" Дмитро Комаров

Дмитро Комаров - український журналіст, фотограф, автор і ведучий програми "Світ навиворіт". З огляду на фінансові обороти в телевізійній індустрії, виникає природне бажання дізнатися, скільки заробляє Дмитро Комаров, передають Патріоти України.

Дмитро подорожує по світу і показує глядачеві найнебезпечніші і далекі місця в своїй передачі "Світ навиворіт". Проект заробив величезну популярність через харизматичного ведучого.

В одному з інтерв'ю телеведучий розповів, що покладався на удачу, вирішивши зробити перший сезон "Світу навиворіт". За його словами, він знімав "на свій смак", щоб цікаво було дивитися. В результаті на екрани вже вийшло 12 сезонів, і тільки на YouTube випуски збирають мільйони переглядів.

"Світ навиворіт" приніс Комарову не тільки популярність, а й хороші доходи. Телеведучий також витрачає гроші на благодійність і радує людей, що беруть участь у зйомках його програми. Так, наприклад, у Бразилії Комаров подарував багатодітній родині автобус.

Втім, свого житла у ведучого поки немає: вони з дружиною живуть на зйомній квартирі. Пара зізнається, що не може визначитися, де вони хочуть жити: в своєму будинку або в квартирі. "Коли справа підійшла до весілля, ми вирішили спочатку орендувати квартиру, а потім визначитися остаточно, що й де", - розповів Комаров.

Варто зазначити, що з 2019 мандрівник перебуває у шлюбі з моделлю Олександрою Кучеренко. На день народження вона подарувала Комарову його улюблену машину - Land Rover Defender. Правда, подарунок поки тільки в мініатюрі. Втім, ведучий залишився ним дуже задоволений.

Поки у пари немає дітей, але обидва мріють про велику сім'ю. "Я з дитинства знала, що у мене будуть чоловік і діти. Мені здається, дівчатка завжди заздалегідь знають, чого хочуть: золоту медаль, чоловіка, трьох дітей. Перші два пункти вже збулися. Сподіваюся, збудеться і третій", - поділилася планами дружина Комарова.

Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 9:58

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній пригордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...

"Після найтемнішої ночі приходить день... Ми знаємо, що після підступної кровожерливої російської агресії настане наша Перемога!": Головнокомандувач Сирський звернувся до співвітчизників

неділя, 5 травень 2024, 9:32

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський у день Воскресіння Христового звернувся до воїнів та всіх українців. . Він привітав зі святом Великодня всіх українських військовослужбовців, які нині не можуть розділити радість цього святково...