Власник клубу може зачекати - Луческу не відповів на дзвінок Суркіса: Подробиці розбірок у "Динамо" після матчу з "Інгульцем"

Після нічиєї "Динамо" з "Інгульцем" (1:1), головний тренер киян Мірча Луческу влаштував "розбір польотів" з футболістами, повідомляють Патріоти України з посиланням на журналіста Ігора Циганика.

Після "Інгульця" Луческу був дуже злий на своїх футболістів.

"Президент Динамо захотів подзвонити і поспілкуватися з головним тренером. Луческу не взяв трубку і сказав, що він пізніше сам передзвонить, тому що в нього зараз досить серйозна розмова. Отримали футболісти "Динамо" дуже серйозно.

У вчорашньому поєдинку з "Десною" це було помітно. При Луческу на трибунах вже зовсім по-іншому себе почували динамівці і вони вчора виглядали дуже і дуже переконливо, при тому, що по стартового складу ми побачили, що є питання до деяких футболістів у Луческу. Зокрема, до крайніх півзахисників, до легіонерів, які вчора не грали", - заявив Циганик.

"Динамо" розгромило "Десну" з рахунком 4:0.


У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...