"Власть "квартала" стала властью "совка": Підлеглі глави податкової міліції України зняли пафосний кліп до його дня народження (відео)

Президент Володимир Зеленський обіцяв уже півтора роки тому ліквідувати податкову міліцію, але не зробив цього.

Співробітники податкової міліції до дня народження глави Державної фіскальної служби Сергія Солодченка зняли привітальне відео. Про це у Facebook повідомив журналіст Юрій Бутусов, опублікувавши один із таких пафосних роликів, передають Патріоти України.

"Влада "кварталу" стала владою "совка" – подивіться ось це, колективи податкової міліції різних областей записали вірнопіддані групові привітання своєму улюбленому керівникові! Сьогодні, 13 жовтня, день народження начальника податкової міліції генерал-майора Сергія Солодченка, і послухайте ці ліричні кадри привітань від податкової міліції Дніпропетровської області, такі ж ролики записали і низка податкових міліцій інших областей України", – написав він.

Журналіст нагадав, що президент Володимир Зеленський обіцяв уже півтора роки тому ліквідувати податкову міліцію, але не зробив цього. "Солодченко просто знахідка – по-перше, це "професіонал" часів Януковича. Очолював слідче управління податкової міліції в міністерстві доходів і зборів Олександра Клименка. Тобто знає всіх олігархів, має багатий досвід, як віджимати бізнес, опозицію, та й взагалі неугодних", – розповів Бутусов.

Він зазначив, що Солодченко був люстрований, але Зеленський його знову призначив. "У Солодченка чудовий артистизм, тяга до прекрасного, а це ж так важливо для "кварталівців". Ось подивиться зараз такий ролик Великобританія – і відразу побіжить освоювати експортний кредит у 2,5 мільярда доларів, адже такі симпатичні люди допомагатимуть роботі британського бізнесу в Україні! Відразу видно – у людей щасливі, щирі, чесні посмішки, такі, як у самого президента!" – підсумував Бутусов.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно