Влетіли в острівець безпеки: У Харкові студентки потрапили в смертельну аварію (фото)

В результаті аварії загинула 25-річна дівчина - вона їхала на передньому місці.

У мережі з'явилося відео смертельної аварії в Харкові, в якій загинула молода дівчина. Про це повідомляє "ТРУХА.Харьков", передають Патріоти України.

22-річна водій автомобіля Audi їхала по Московському проспекту в напрямку вулиці Академіка Павлова, під час руху вона не впоралася з керуванням і на високій швидкості влетіла в острівець безпеки.

В результаті аварії загинула 25-річна дівчина - вона їхала на передньому місці. Водій і ще одна 25-річна пасажирка з травмами доставлені до лікарні. Виявилося, що одна з постраждалих - курсант Харківського національного університету внутрішніх справ.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув'язнення на термін від 3 до 8 років.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...