Влетів у вантажівку: На Одещині п'яний правоохоронець влаштував моторошну ДТП (фото)

На Одещині правоохоронець, який перебував за кермом з ознаками сп’яніння, влетів у вантажівку, що їхала в попутному напрямку. ДБР проводить розслідування за даним фактом. Про це повідомили в пресслужбі ДБР, передають Патріоти України.

Як стало відомо, ДТП сталася 5 грудня поблизу села Єреміївка. Правоохоронець, перебуваючи за кермом з ознаками сп'яніння, здійснив зіткнення з вантажівкою, що їхала в попутному напрямку.

“Внаслідок ДТП одному з пасажирів ампутовано ноги, а інший пасажир отримав численні переломи та садна. Обох травмованих було госпіталізовано. На місце ДТП виїхали працівники Бюро. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286-1 КК України. Триває досудове розслідування”, - розповіли в ДБР.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...