ВЛК визнала обмежено придатним: Підприємець відмовився від мобілізації - і його покарали

В Івано-Франківській області судили чоловіка, який отримав повістку проте відмовився від мобілізації під час дії воєнного стану. Про це йдеться у вироку Косівського районного суду Івано-Франківської області, передають Патріоти України.

За даними суду, підозрюваним є приватний підприємець, який виховує одну малолітню дитину. Він 18 травня 2023 року отримав повістку та прибув на огляд. 23 травня ВЛК визнала чоловіка обмежено придатним до служби в армії.

24 травня 2023 року підприємець повинен був прибути до військкомату для служби в ЗСУ, проте цього не зробив та категорично відмовився від повістки.

На суді чоловік провину визнав, розкаявся та просив суворо його не карати. Косівський районний суд Івано-Франківської області визнав чоловіка винним за ст.336 КК України та засудив його до 3 років позбавлення волі, замінивши реальний термін на рік іспитового.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...