"Вымазал себя в гламурном д*рьме": У Росії Кіркорова звинуватили у "роботі на ворога"

У Росії спалахнув новий скандал за участю Філіпа Кіркорова. 59-річна співачка Віка Циганова звинуватила його в тому, що він нібито "працює на ворога". Це при тому, що Кіркоров неодноразово висловлювався за підтримку путінського режиму та кровожерної війни в Україні. Про це пишуть росЗМІ, передають Патріоти України.

"Всі ці артисти-пустушки, на кшталт Кіркорова, які вимазали себе в гламурному д*рьмі, їм не місце зараз на естраді. Все, що вони несуть - це нісенітниця. Люди вмирають за віру, за народ, за російську землю. Де Бузова, і де все це? Це якесь відмивання грошей. Це нічого не приносить, крім відторгнення у людей", - сказала Циганова.

Також вона додала, що люди більше не вірять Кіркорову. "Цим замазаним людям треба мовчати і не лізти на екрани. Можливо, вони покаялися і змінилися, але зараз не треба лізти. Якщо вони роблять благодійні речі, то не випинайте себе. Вам люди не вірять", - резюмувала російська зірка.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...