Вміють масово вмирати: Кіноактор та депутат Держдуми РФ Дмитро Пєвцов гордо назвав "головну силу" росіян (відео)

Депутат Держдуми Росії від партії "Нові люди" Дмитро Пєвцов вважає, що головна сила росіян - це вміння масово вмирати. Про це він сказав на концерті на честь 105-річчя Московського найвищого загальновійськового командного училища. Захід транслював російський телеканал "Звезда". За його словами, це головна відмінність росіян "від усього світу", передають Патріоти України.

"Так, як наші вміють любити, дружити і вмирати, це звичайно… Та ще в такій кількості, як це не сумно і не страшно… Такої кількості святих немає в жодній країні світу. Ось, мабуть, у цьому наша сила. Зокрема, на відміну від усього світу", — сказав він перед глядачами на сцені.

Ведуча Юлія Розенберг підтримала слова Пєвцова, а публіка відповіла оплесками. "Часто спілкуюся з військовослужбовцями, яких беруть участь у "спеціальній військовій операції". Завжди ставлю кожному одне й те саме питання — заради чого варто жити і за що не страшно померти. Усі кажуть, що не страшно померти за свою батьківщину, своїх людей, народ, сім'ю", — додала Розенберг.

Історія Росії, на думку Пєвцова, полягає в "об'єднанні земель". Депутат блиснув знаннями географії і заявив, що Росія — єдина у світі країна, розташована на двох континентах — у Європі та Азії.

"Це не може не дратувати. Це дратує весь світ", — зауважив він. Крім РФ на двох континентах розташовані кілька країн. Це Туреччина (південний схід Європи та південний захід Азії), Казахстан, Єгипет (Африка та Європа) та Іспанія.

Сума здивує! Яку пенсію можна отримати із зарплатою у 20 тис. грн

вівторок, 14 травень 2024, 14:56

В Україні із зарплатою в 20 тис. грн та з 35 роками стажу можна розраховувати на пенсію, розмір якої становить лише 5 637,6 грн. Розмір виплати залежить від кількох характеристик. Про це йдеться у публікації OBOZ.UA. Так, згідно з останніми даними ПФУ,...

Жінка-"ніндзя" примудрилася майже рік прожити у вивісці на даху супермаркету

вівторок, 14 травень 2024, 12:53

Жінку-безхатька зі штату Мічиган, США, знайшли у вивісці на даху супермаркету Family Fare у Мідленді. Вона жила там близько року, і ніхто її не помічав. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти України. 34-річну жінку, ім'я якої не називається, з...