Винуватець спав на траві, поки рідні плакали: Спливли моторошні деталі ДТП в Києві з п'яним пішоходом і велосипедистом

У Києві в страшній ДТП загинув 27-річний лікар, який їхав на велосипеді. Коли він проїжджав повз пішохода, той різко хитнувся, в результаті велосипедиста відкинуло на фуру, а потім - головою на бордюр. У мережі з'явилося фото, де п'яний як чіп пішохід спить на траві, поки рідні оплакують сина. Про це повідомляє dtp.kiev.ua, передають Патріоти України.

Загиблий велосипедист працював травматологом у Київській міській клінічній лікарні №7. За іронією долі, відсутність на ньому захисного шолома зіграла свою роль. Пішохода ж, що штовхнув велосипедиста під вантажівку, затримали. Відразу після аварії він продовжив йти, але один з очевидців трагедії наздогнав і схопив його. У крові чоловіка виявили 1,41 проміле алкоголю.

Що загрожує пішоходу

У поліції повідомили, що за фактом аварії розпочато кримінальне провадження за ст. 291 (Порушення діючих на транспорті правил). Пішоходу 47 років, тепер йому загрожує позбавлення волі до 5 років.

Крім того, йому можуть пред'явити звинувачення за статтею 135 (залишення в небезпеці). Тут вже передбачено від 3 до 8 років позбавлення волі. На фото нижче - батько, що схилився над загиблим сином і той самий пішохід, який мирно спить на траві, поки інші розбираються.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...