Внаслідок російської нічної атаки "Шахедами" в Одесі постраждало 290 квартир

В Одесі внаслідок атаки дронів в ніч на 10 червня від вибухової хвилі постраждало 290 квартир у 11 будинках. Такими підсумкові дані оприлюднила міська рада у Telegram.

Повідомляється, що у суботу протягом дня комунальні служби ліквідовували наслідки: знімали аварійні фасадні елементи, віконні рами, прибирали скло, аварійні дерева, затягували вікна плівкою, вивозили сміття.

До робіт було залучено 15 одиниць техніки та понад 100 співробітників. Вивезено 230 тонн зруйнованих елементів.

Як повідомлялось, в ніч на 10 червня над Одещиною під час ворожої атаки БпЛА силами протиповітряної оборони всі "Шахеди" було знищено, внаслідок падіння уламків сталася пожежа.

За даними прокуратури, внаслідок обстрілу спального району Одеси 3 людей загинуло та 25 отримали множинні поранення, серед яких 2 дітей – 5 та 17 років, вони у лікарні. Суттєвих руйнувань зазнали 3 багатоповерхівки, школа, дитячий садок та автомобілі припарковані поряд з будинками.

Не привід для "побєдобєсія": Історик пояснив, чому світ не святкує 9 травня

четвер, 9 травень 2024, 14:50

Великою Вітчизняною війну назвали тоді, коли Німеччина напала на Радянський Союз. У межах великої Другої Світової війни, яка почалася 1 вересня 1939 року з нападу гітлерівської Німеччини та сталінської Росії на Польщу, розпочалася Друга Світова війна, ...

Оце так! Росіяни зніматимуть "Орел і Решка" в окупованому Маріуполі - українська продюсерка пригрозила судом

четвер, 9 травень 2024, 14:44

Путіністка Анастасія Івлєєва, яка з 2017 року була ведучою українського російськомовного шоу "Орел і Решка", анонсувала зйомки проєкту на окупованих Росією українських територіях. Про це повідомляє російський телеграм-канал "Можем объяснить". Скандальн...