Вода крижана, повно водоростей: На пляжах Одеси майже зникли туристи (фото)

У популярній Одесі туристи поскаржилися на те, що в морі багато водоростей, через які неможливо купатися. Крім того, вода дуже холодна. Станом на ранок 20 серпня відпочивальників на місцевих пляжах мало, зазначають Патріоти України.

На кадрах видно, як пляжі українського курорту спорожніли і туристів дуже мало. У Чорному морі практично ніхто не купається, оскільки воно холодне і противні водорості заважають нормально зайти у воду. Люди переважно засмагають на березі.

Крім того, в одеському морі також можна помітити військові кораблі. Це пов'язано з підготовкою до святкування Дня Незалежності. Відомо, що заплановано урочисте проходження бойових кораблів, проліт авіації, показ повітряного, морського та статистичного озброєння та військової техніки.

Нагадаємо: ціни на житло в Одесі до Дня Незалежності злетіли удвічі. Причина зростання вартості в тому, що власники квартир надихнулися великою кількістю туристів. Зняти однокімнатну квартиру біля моря зараз можна за 1300 грн. Однак до 24 серпня ціни виростуть.
Джерело: Обозреватель

"Я вб’ю його!": Мама Усика пригрозила Тайсону Ф’юрі за неприпустиму поведінку до свого сина

вівторок, 14 травень 2024, 0:55

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик розповів про реакцію своєї мами на поведінку володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі. . Український боксер зізнався, що його мама була незадоволена тим, що британець штовхнув йо...

Телевізійні уроки дипломатії

вівторок, 14 травень 2024, 0:33

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипломатич...