Вода спалахнула, як смолоскип: У Росії загорілася... ріка Об (відео)

Пожежа на річці Обі почалася в другій половині дня в суботу, 6 березня 2021 року. В результаті події постраждала одна людина, яка була доставлена до медичного закладу. Про це повідомляє "Фонтанка.Ру", передають Патріоти України.

Повідомляється, що неподалік від міста Нижньовартовськ Ханти-Мансійського автономного округу загорілася акваторія річки Об. Вперше інформацію про пожежу прокоментувала голова Росприроднагляду Світлана Радіонова, яка опублікувала відповідний пост на своїй офіційній сторінці в Instagram.

За словами Світлани Радіонової, на місці, де сталася надзвичайна подія, почали працювати експерти Росприроднагляду і МНС, які намагаються встановити, що сталося. Попередня причина займання - аварія на підвідному трубопроводі. У повідомленні керівника відомства також сказано, що губернатор вже знає про ситуацію і стежить за подією віддалено.

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...