Вода стала помаранчевою: У Голосієві виявили скид невідомої речовини (фото)

До каскаду Оріхуватських озер потрапила забруднююча речовина.

2 серпня виявлено скид невідомої забруднюючої речовини яскраво-помаранчевого кольору до каскаду Оріхуватських озер на території Голосіївського парку ім. М. Рильського через зливостік дощової каналізації. Про це повідомляє комунальне підприємство з утримання зелених насаджень Голосіївського району Києва, передають Патріоти України.

Про цю ситуацію працівниками підприємства невідкладно в телефонному режимі проінформовано:

  • оперативного диспетчера КП ШЕУ Голосіївського району м. Києва;
  • оперативного чергового Голосіївської РДА;
  • викликано наряд поліції;
  • чергового диспетчера Управління цивільного захисту КМДА;
  • адміністрацію НПП «Голосіївський»;
  • штаб комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Голосіївської районної в Києві державної адміністрації.

Комісією з питань ТЕБ та НС Голосіївської РДА вирішено направити зразки води на додаткове дослідження, першочергово перевірити найбільш ймовірні місця можливого скиду, розмістити попереджувальні оголошення біля озер.

Наразі виявити місце викиду забруднюючих речовин не вдалось, огляд мережі зливоприймача та ймовірних місць скидів продовжується.

Поряд з водоймою, де виявлено забруднюючу речовину помаранчевого кольору, розміщено попереджувальні оголошення.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...