Вода тече по стінах: Побудована за 10 днів лікарня в Китаї почала руйнуватися (відео)

Лікарня для заражених коронавірусом у Китаї, яку збудували за 10 днів,почала руйнуватися, але мова йде про модульне спорудження, ще не передане в експлуатацію. Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook "ДТП України", публікуючи відповідне відео, передають Патріоти України.

"Позахоплювалися швидкістю китайців - тепер давайте розповідати, що все китайське до к*ка. Госпіталь в Ухані, побудований за 10 днів, сам трохи прихворів. Хвалена китайська швидкість будівництва спочатку дивувала, а тепер можна побачити наслідки: комунікації виходять з ладу, вода тече по стін, стелі відвалюються", - сказано в повідомленні.

У той же час китайські ЗМІ уточнили, причиною НП став сильний дощ зі снігом, який раптово обрушився на регіон. Протікання сталося у відділенні "Лейшеньшан", там ще йшли роботи. Варто нагадати, що лікувальні установи в Китаї, побудовані в рекордно короткі терміни, почали приймати хворих на корона вірус 3 і 6 лютого.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...