Вода впала від берегів на 4 метри: На Тернопільщині катастрофічно міліють річки

Тернопільський ведучий та волонтер Сергій Фалендиш опублікував відео, де видно як суттєво зміліли річки Збруч та Дністер. Одна з можливих причин - мала кількість опадів та нестача електроенергії. Про це повідомив тернопільський ведучий та волонтер Сергій Фалендиш, передають Патріоти України.

Вода у річках Збруч та Дністер значно впала від берега. За словами Сергія, однією з можливих причин обміління рік є нестача електроенергії. Через руйнування ворожими ракетами та безпілотниками електростанцій Дністровська ГЕС працює на повну потужність, тож скид води відбувається набагато швидше. Ситуацію ускладнює мала кількість опадів.

"Вода впала від берегів на 3-4 метри. Залишились маленькі струмочки. До речі, це унікальне місце, адже на кордоні трьох областей. Тернопільська, Хмельницька, Чернівецька", – написав Сергій.


На території Малої Азії знайшли незвичайне поховання гладіатора (фото)

субота, 5 жовтень 2024, 22:40

У Туреччині археологи зробили незвичайне відкриття всередині багатовікової базиліки. Вони розкопали поховання, наповнене людськими кістками, яке, можливо, колись належало римському воїну. Цей стародавній саркофаг, якому, як вважають, близько 1 800 рокі...

"Круто, молодці": Відомий український боксер допомагає другу Кадирова (фото)

субота, 5 жовтень 2024, 22:02

Відомий український боксер Єгор Великовський допомагає росіянину Артуру Бетербієву готуватися до бою за титул абсолютного чемпіона світу у напівважкій вазі з іншим представником РФ Дмитром Біволом. Про це сам Великовський розповів на своїй сторінці в I...