"Вода з вікон текла струмком так, що вся постіль була мокра": "Укрзалізниця" потрапила в скандал через жахливі умови у поїзді (фото, відео)

"Укрзалізниця" знову опинилася в центрі скандалу. На цей раз на компанію поскаржилися пасажирка поїзда Ворохта-Київ, яким вона поверталася до столиці з Івано-Франківської області, передають Патріоти України.

Під час поїздки з вікон текла вода. При цьому її інтенсивність була такої сили, що вся постіль українки була мокрою. Про це повідомляє Telegram-канал PavlovskyNews. "Вода з вікон текла струмком так, що вся постіль була мокра", - поскаржилася жінка.

Провідник поїзда запропонував їй ганчірку, щоб зупиняти воду з вікна. За словами пасажирки, куртки і верхні речі, які висіли біля вікна, на ранок примерзли до вікон і їх довелося віддирати.

Нагадаємо, один з пасажирів Укрзалізниці купив квиток в СВ-вагон з Одеси до Яремче, але умови у вагоні йому сильно не сподобалися. Він вважає, що за таку ціну сервіс повинен бути набагато краще.

Не було ні мікрохвильовки, ні вагона ресторану. Тому людям доводиться брати їжу з собою і їсти її холодною. Також після запровадження карантину з'явився одноразовий посуд, але пластикові стаканчики явно не розраховані на гарячу воду, оскільки вони протікають.

"Вагони давно повинні були бути списані. Їм вже ніякий силікон не допоможе. У вагоні дві розетки 220 вольтів. З вікна дме як зазвичай", - поскаржився В'ячеслав Грубий.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...