Вода затоплює усе навколо: Жителі Сочі порівняли ситуацію в місті з голлівудським фільмом-катастрофою

23 липня, в п'ятницю, на російський курортний Сочі знову обрушилася негода. В результаті сильних злив в курортному місті вийшли з берегів чотири річки, повідомляють Патріоти України із посиланням на росЗМІ.

Як розповіли очевидці, гігантські потоки води потекли прямо на міські вулиці і все навколо себе поглинали за лічені хвилини. Крім того, рятувальники повідомили про серйозне затоплення ділянки федеральної траси в сусідньому Адлері. При цьому всі автомобілісти опинилися в смертельній небезпеці, оскільки навіть кілька хвилин простою в довгій пробці могли коштувати їм життя. Місцеві жителі і туристи зазначають, що досить було простояти в пробці всього кілька хвилин, після чого автомобілі були повністю затоплені.

Напередодні воду вигрібали буквально звідусіль - в Сочі були затоплені лікарні, житлові будинки і квартири. До сих пір метеорологи попереджають про сходження грязьових потоків, які розмивають все на своєму шляху. Очевидці цієї природної стихії вже кажуть, що, спостерігаючи за наслідками зливи, вони відразу згадали найпопулярніші голлівудські фільми-катастрофи. Негода вирувала в Сочі рівно 2 дні, незадовго до сильних злив прямо біля одного з пляжів утворився гігантський смерч.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...