Водій був під "феном": Українців розгнівав інцидент з таксистом у Києві (фото)

Місяць тому цього самого таксиста вже ловили і позбавляли прав.

У Києві водій компанії таксі Uklon приїхав на виклик в стані наркотичного сп'яніння. Про це повідомляє "Київ Оперативний" в Facebook, передають Патріоти України.

Чоловік разом з маленькою дитиною викликав таксі, до них приїхав водій під "феном", так називають амфетамін. "Сьогодні я, разом зі своїм 3-х річним сином, викликав таксі через додаток Uklon. До нас приїхав водій, який був в наркотичному сп'янінні. Як виявилося пізніше - під феном. Більш того. Місяць тому його вже ловили за це і позбавили прав, але "шанованій" компанії Uklon абсолютно все одно хто і як розвозить їх пасажирів", - йдеться в повідомленні.

"Я якось везла маму додому вночі. І в мене врізався таксист. Він був під чимось. Це благо він повільно їхав. Він каже заснув", "Може пора наводити порядок в службі таксі! Нехай будуть різні машини за різними тарифами, але в одному кольорі. Виїзд через медслужби, механіка ВТК та інше", "Це не машина уклону, водій користується додатком "уклон", "Сьогодні бачила машину Uklon, їздив шукав закладку", - пишуть в коментарях.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...