Водій був під "кайфом": У Запоріжжі на "зебрі" збили жінку з дитиною (фото)

Наразі правопорушника затримано, слідчі дії тривають.

У Запоріжжі водій легковика Volkswagen збив 37-річну жінку та її 9-річного сина. Про це повідомила прес-служба Нацполіції в Запорізькій області, передають Патріоти України.

Жінка з хлопчиком переходили дорогу на "зебрі", коли їх збив водій автомобіля Volkswagen Golf, 1994 року народження. "В результаті дорожньо-транспортної пригоди обидва пішоходи отримали тілесні ушкодження, з якими госпіталізовані до лікарні", - йдеться у повідомленні.

Медогляд показав, що кермувальник перебував у стані наркотичного сп'яніння. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження через аварію за ч. 2 ст. 286-1. Санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 5 до 8 років.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...