Водій був тверезим: У Ніжині правоохоронець збив на смерть військового (фото)

Сьогодні, 27 вересня, у середмісті Ніжина керівник Ніжинського райуправління поліції скоїв наїзд на військовослужбовця. Останній помер внаслідок отриманих травм. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державного бюро розслідування (ДБР).

"Сьогодні близько 11:00, правоохоронець на службовому автомобілі рухався до одного з перехресть у середмісті Ніжина. Раптово на проїжджу частину вибіг чоловік. Уникнути зіткнення не вдалося, від отриманих травм військовослужбовець помер на місці", - пише ДБР.

Зазначається, що, згідно з попередніми даними, водій автомобіля був тверезий. ДБР, своєю чергою, відкрило кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого. "Проводяться необхідні слідчі дії, з метою повного та всебічного дослідження обставин дорожньо-транспортної пригоди", - додає ДБР.

Процесуальне керівництво здійснює Чернігівська обласна прокуратура.

На Черкащин водійка збила 3-річну дитину - шокуюче відео збурило соцмережі

п’ятниця, 27 вересень 2024, 18:22

У місті Сміла Черкаської області на пішохідному переході водійка автомобіля “Renault” скоїла ДТП, збивши з ніг 3-річного хлопчика, і втекла з місця події. На щастя, дитина не зазнала значних тілесних ушкоджень, а винуватицю аварії вже встановила поліці...

А ви це знали? Кого в СРСР називали "душманами"

п’ятниця, 27 вересень 2024, 17:56

Сучасні любителі пива живуть, як в раю – у постійному доступі можна знайти як заводські сорти, так і продукцію маленьких пивоварень і навіть оригінальний крафт. В СРСР, як тоді жартували, напій був лише двох сортів – пиво є або пива нема. І цей дефіцит...