Водій фури заснув на в'їзді до Києва та спричинив масштабну ДТП (фото)

Вранці 14 квітня на 17-му км Брест-Литовського шосе зіткнулися 6 автомобілів, є постраждалі. Про це повідомляє Поліція Києва, передають Патріоти України.

За даними слідства, водій вантажівки MAN, дорогою у бік Києва врізався у задню частину попутного мікроавтобуса "Мерседес Спринтер". Водій останнього своєю чергою втратив керування та зіткнувся із чотирма іномарками.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали вісім пасажирів мікроавтобуса "Мерседес Спринтер" віком від 26 до 83 років. Постраждалих госпіталізували, їхній стан наразі встановлюється. За попередніми даними, винуватець ДТП, 53-річний водій вантажівки був тверезий та заснув за кермом. Поліцейські затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України - Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.


Україна буде жити з дефіцитом електрики наступні два роки: Експерт дав невтішний прогноз

четвер, 16 травень 2024, 18:50

Навіть якщо усунути певні пошкодження генерації, то наступні два роки українці житимуть з дефіцитом електроенергії. Таку думку висловив директор Центру дослідження енергетики Олександр Харченко під час брифінгу. Так, він заявив, що в Україні наявний ві...

В Україні різко здорожчала полуниця - яка ціна наразі

четвер, 16 травень 2024, 18:44

В Україні полуниця цього тижня здорожчала. Причиною цього стали нестабільні на малооб'ємні постачання. Про це пише EastFruit. В основних регіонах вирощування полуниці погіршилась погода. 15 травня садівники продавали полуницю по 50-80 грн/кг. Це у сере...