Водій не помітив відкритий люк: У Польщі авто наїхало на голову українцю-заробітчанину, який працював у каналізації

У Польщі український заробітчанин виконував ремонтні роботи в каналізаційному колодязі. Однак його працю перервало авто Volkswagen, яке наїхало на нього, передають Патріоти України із посиланням на місцеві ЗМІ.

Інцидент трапився у місті Вроцлав. Під час виконання робіт голова українця визирала з-під землі назовні, однак цього не помітив водій легковика.

Чоловік перебуває у лікарні

Шасі автомобіля Volkswagen зачепило голову робітника і серйозно поранило її. Унаслідок цього чоловіка госпіталізували з глибоким пораненням голови та великою крововтратою, однак він був притомним.

Правоохоронці розпочали розслідування цього інциденту. За попередніми даними українець не позначив належним чином місце проведення ремонтних робіт.


"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...