Водій не так припаркувався: На Хмельниччині авто скотилося зі схилу і насмерть переїхало жінку (фото)

На Хмельниччині ненадійно запаркований автомобіль скотився зі схилу і переїхав 61-річну жінку. Від травм постраждала загинула на місці, інформують Патріоти України.

Як повідомила пресслужба поліції Хмельниччини, аварія сталась в селі Гатна. "43-річний хмельничанин неналежним чином припаркував на похилій ділянці свій автомобіль Volkswagen Golf. Як наслідок, транспортний засіб скотився зі схилу та смертельно травмував 61-річну жінку", – додали у поліції.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть). Санкція статті передбачає від трьох до восьми років тюрми. Підозр у цій справі поки нікому не вручали, поліція встановлює деталі інциденту.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...