Водій не викликав постраждалій "швидку", а просто... висадив: У Києві з пасажиркою маршрутки стався дикий випадок

У четвер, 18 листопада, у Києві пасажирка автобуса №575 через різке гальмування впала в салоні і знепритомніла. Водій висадив її, як тільки жінка прийшла до тями, і поїхав далі. У постраждалої зафіксовано крововилив у черевній порожнині та розрив селезінки, їй зробили дорогу операцію. Про це повідомила її донька Наталія Лубинець на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Так, перед зупинкою "Парк ім. Пушкіна" на Шулявці 18 листопада водій громадського транспорту №575 різко загальмував, через що одна з пасажирок впала через весь салон на розрахункову стійку маршрутника. Як виявилося пізніше, такий різкий удар завдав значної шкоди жінці: розрив селезінки, крововилив об'ємом у 1,5 літра в черевній порожнині, закрита травма голови, гематоми по всьому тілу.

Але тоді у салоні автобуса водій навіть не подумав, що жінці потрібна допомога медиків. Вона знепритомніла відразу від удару. Водій допоміг привести її до тями, але проігнорував скарги жінки, що їй погано і висадив її, не викликавши "швидку допомогу".

На вулиці жінка знову знепритомніла, їй викликали швидку перехожі. Наразі матері Наталії Лубинець зробили дорогу операцію – 15 тисяч гривень витратили лише за 2 дні. Їй видалили селезінку, зупинили кровотечу.

Вже кілька днів 60-річна жінка перебуває у реанімації досі у тяжкому стані. Як з'ясували журналісти "Сегодня", син постраждалої знайшов того самого водія, проте він не бачить у цьому своєї провини. Сказав, що його підрізали тоді, тож він так різко загальмував.

Поліція вже займається розслідуванням справи за статтею порушення правил дорожнього руху. Юрист Ростислав Кравець заявив, що за залишення особи у небезпеці передбачено покарання Кримінальним кодексом України у вигляді 8 років позбавлення волі. Гроші за операцію зобов'язаний відшкодувати перевізник у разі доказу провини водія.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...