Водій поїхав, не дочекавшись, поки пасажирка вийде: У Миколаєві 79-річна бабуся розбилася, випавши з маршрутки

Миколаєві пенсіонерка випала з маршрутки, в жінки перелом руки. Свідки твердять, що водій поїхав, не дочекавшись, поки пасажирка вийде із салону. Сам кермувальник - усе заперечує, йдеться в ТСН, зазначають Патріоти України.

Пані Алла торгує біля зупинки, тож вона бачила, як упала старенька й миттю побігла до неї. «Вона спочатку поставила паличку, опустила ногу, а маршрутка сіпнулася і вона впала», - розповідає жінка.

«Вона впала між бардюром і маршруткою, вона дуже сильно кричала», - розповідає свідок Валерій.

У пенсіонерки скалковий перелам лівої променевої кістки зі зміщенням відломків і травма лівого боку, кажуть медики.
Жінці додому вже забрали рідні. Самовидці твердять, що пенсіонерка залишилася би неушкодженою, якби не водій маршрутки. Бо на цій зупинці маршрутники постійно влаштовують перегони в гонитві за пасажирами. І тому часто стартують не дочекавшись поки люди вийдуть або зайдуть.


Водій маршрутки наразі відсторонений. Принаймні так стверджують у міськвиконкомі. Керівництво підприємства-перевізника зникло з офісу, тільки-но дізналося про те, що до них їдуть журналісти.
У міськраді проводять перевірку за фактом інциденту. Експертизи проводять і правоохоронці. Копам водій розповів, що пенсіонерка впала сама. Документувати все і звертатися до суду, радять потерпілим юристи. «За відшкодуванням морального і матеріального збитку потрібно звертатися до джерела підвищеної небезпеки - тобто до фірми-перевізника», - каже адвокат Володимир Луньов.

Водію загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права кермування. А в поліції шукають свідків інциденту, щоб встановити всі подробиці.

У Миколаєві пенсіонерка випала з маршрутки, в жінки - перелом руки. Свідки твердять, що водій почав рух, не дочекавшись, поки пасажирка вийде із салону. Сам кермувальник усе заперечує. Що насправді сталося та як пасажирам, які потрапили в такі ситуації, відшкодовувати збитки - дізнавалася ТСН.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...