Водій привозить продукти: Легендарна російська співачка злягла з високою температурою

82-річна співачка не уточнила, чи робили їй тест на коронавірус.

Легендарна радянська і російська співачка Едіта П'єха, яка часто потрапляє в лікарню, злягла з високою температурою. Про це вона сама розповіла журналістам газети «Петербурзький щоденник», передають Патріоти України.

«У мене температура, погано почуваюся, але коронавіруса немає. Я з лікарями на зв'язку», - зазначила вона.
82-річна співачка не уточнила, чи робили їй тест на коронавірус. Раніше вона заявила, що ще в кінці березня поїхала в заміський будинок в село Північна Самарка під Петербургом. Всі продукти їй купують.
«Мені тут добре, сподіваюся, коронавірус дорогу сюди не знайде. Є помічник, водій, який із задоволенням на моє прохання привозить продукти. А я не виходжу. Я прошу Бога вберегти мене від цієї зарази», - зізналася П'єха.

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...