Водій відмовився платити "данину": На Закарпатті рекетири обстріляли пасажирський автобус (фото)

Вимагач разом зі своїм спільником на Volkswagen наздогнали мікроавтобус та здійснили декілька пострілів.

У Закарпатській області поліцейські затримали чоловіка, який обстріляв пасажирський мікроавтобус, бо водій відмовився платити йому "данину" за кожного пасажира. Інцидент стався 15 квітня в селі Розівка Ужгородського району. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції, передають Патріоти України.

З'ясувалося, що перевізник – житель Чернівецької області. За його словами, незадовго до цього в селі Соломоново до нього підійшов невідомий чоловік. Незнайомець почав йому погрожувати і вимагав гроші за кожного пасажира мікроавтобуса. Коли водій відмовився платити, рекетир вирішив помститися.

"Вимагач разом зі своїм спільником на Volkswagen наздогнали мікроавтобус та здійснили декілька пострілів по ньому, після чого втекли з місця події", - повідомили в поліції. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Усі обставини - встановлюють.

У ДТП в Варшаві загинули двоє українців

субота, 4 травень 2024, 19:28

У Варшаві в ДТП загинули «найімовірніше» двоє українців та білорус. Про це повідомило агентство PAP у суботу, 4 травня, з посиланням на речника Окружної прокуратури у Варшаві Шимона Банну, передають Патріоти України. У повідомленні йдеться, що аварія с...

Знайшов поблизу одного з селищ області: Військовий ТрО передав херсонському музею старовинний артефакт (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:00

Український військовий Сил територіальної оборони знайшов у одному з селищ Херсонщини старовинний гарман: він передав артефакт музею. Про це повідомив Херсонський обласний краєзнавчий музей, передають Патріоти України. Як розповіли у музеї, солдат ТрО ...