Водії вражені: 100-річне авто розбило вщент новий BMW і залишилося майже неушкодженим (фото)

У Нью Кінстаун (США) сталася ДТП між олдкаром Ford Model A і сучасним кросовером BMW. Про це повідомляє New Kingstown Fire Co, передають Патріоти України.

Аварія сталася на дорозі Тріндл в американському штаті Пенсільванія. В результаті аварії BMW виявився розбитим в кюветі, а Ford Model A залишився на дорозі майже неушкодженим. У старовинного авто погнулися рама і деякі кузовні елементи.

У той же час BMW, швидше за все, отримає статус "відновленню не підлягає" та попрямує на страховий аукціон, звідки українці привозять собі автомобілі.

Відзначимо, що структура кузова сучасного автомобіля створена з урахуванням "зон зминання", які приймають на себе енергію ДТП, захищаючи життя пасажирів.

Через тромбоз? AstraZeneca вилучає вакцину проти Covid-19 в усьому світі

середа, 8 травень 2024, 17:56

Компанія AstraZeneca ініціює вилучення своєї вакцини проти коронавірусу в усьому світі. Про це повідомляє Reuters. . «Оскільки було розроблено кілька варіантів вакцин проти Covid-19, з’явився надлишок доступних оновлених вакцин», – заявили у компанії, ...

Скрепи, вони такі: У Росії депутат жорстоко побив дружину - згодом вона померла

середа, 8 травень 2024, 17:22

У лютому 2024 року московський муніципальний депутат від партії "Єдина Росія" Валерій Дьомін жорстоко побив свою дружину – Анастасію, яка також є депутаткою від тієї ж путінської партії. Тоді жінка потрапила до лікарні із забоями. Дьомін був дуже розсе...