Водій заснув за кермом: Під Анапою автомобіль на тротуарі зніс трьох дорослих і дітей (відео 16+)

У російському курортному селі Сукко, що під Анапою, автомобіль Toyota RAV4 виїхав на тротуар і збив шістьох людей. Постраждалих, серед яких троє дорослих і троє дітей, госпіталізували. Про це повідомляється на сайті прокуратури Краснодарського краю, передають Патріоти України.

За даними відомства, дітям три, вісім і дев'ять років. Також було оприлюднено відео моменту зіткнення автомобіля.

ДТП сталася в селі Сукко.ДТП сталася на 13-му кілометрі автодороги Анапа-Сукко. За попередніми даними, водій заснув за кермом.

Момент зіткнення автомобіля з пішоходами.

Сам чоловік пізніше розповів, що він знепритомнів. "На в'їзді в Сукко з'явився шум у голові, але я не надав цьому значення. Мабуть, раптово я зомлів, але одразу ж отямився", – сказав винуватець аварії.

На оприлюднених кадрах видно, як автомобіль плавно звертає зі своєї смуги, перетинає зустрічну, виїжджає на тротуар, де в цей час перебували люди, і збиває їх. Всі постраждалі перебувають в лікарні при тямі, вони в стабільному стані.

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...