Водій збив маму з візочком: Медики розповіли про стан малюка після ДТП в Одеській області

Медики розповіли про стан півторамісячної дівчинки, яка з матір'ю потрапили у ДТП в Одеській області. Їх збив водій, коли вони йшли узбіччям. Про це пише місцеве видання "УСІ", передають Патріоти України.

Як повідомив дитячий хірург Іона Диланян, дитину шпиталізували у стані середньої важкості. Зокрема, у дитини - перелом стегна та струс мозку. Наразі дитина перебуває у відділі нейрохірургії. Стан дитини стабільний, розпочато лікування.

Нагадаємо, ДТП сталася у селі Нерубайське, в Одеській області. Від удару візочок з дитиною відкинуло на узбіччя, сам же водій з'їхав у кювет. Маму з дитиною забрала “швидка” з місця події. Проти водія відкрили кримінальне провадження за ст. 286 ч. 1 ККУ. За скоєне йому загрожує до 3 років позбавлення волі.

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...

Військовозобов’язаний відмовився від повістки, бо... злякався ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 20:39

Великобагачанський районний суд Полтавської області призначив рік тюрми 42-річному військовозобов’язаному за те, що той ухилився від призову на військову службу під час мобілізації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на дані судового реє...