Водія на місці не було: У Болгарії знайшли вантажівку із мертвими людьми

Біля софійського села Локорсько, Болгарія, знайшли вантажівку з емігрантами з Афганістану. Частина з них були мертвими. За інформацією правоохоронців, вантажівка, яка нелегально перевозила іноземців, потрапила в ДТП. Про це розповів директор Національної слідчої служби Борислав Сарафов, передають Патріоти України із посиланням на BGNES.

Стало відомо, що людей виявили у спеціальному схроні, який знаходився під деревиною, яку перевозили. У вантажівці перебувало декілька десятків афганці. 18 людей загинуло, а 34 - були доправлені до лікарні для лікування, серед них п’ятеро дітей. Вісім осіб, доправлених до лікарні, перебувають у тяжкому стані.

"Ми взяли сліди, 16 фрагментів слідів ДНК. Тобто ми з’ясуємо, хто був за кермом вантажівки і хто в ній був. Я не сумніваюся, що ми з’ясуємо, хто є виконавцями цього злочину, цієї діяльності, яка призвела до загибелі 18 невинних людей", – сказав Сарафов.

Він зазначив, що наразі є затримані. Їм ще не висунули обвинувачення. Проводяться обшуки вдома у підозрюваних, які наразі затримані на 24 години.

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...