Водія розрізало навпіл: На трасі Київ - Чоп сталася моторошна аварія (фото)

Поліція встановлює обставини події, відкрито кримінальне провадження.

Моторошна дорожньо-транспортна пригода сталася на Львівщині ввечері у вівторок, 2 червня на трасі М-06 Київ - Чоп між селами Красов і Деревач, повідомляють Патріоти України.

За даними громадської організації «Варта-1», Volkswagen Passat врізався у відбійник, який наскрізь прошив автомобіль, внаслідок чого водієві відірвало половину тулуба.

У поліції Львівської області уточнили, що за кермом автомобіля Volkswagen Passat перебував 30-річний житель Старосамбірського району. Водій не впорався з керуванням, в результаті чого автомобіль врізався в дорожній відбійник, який пронизав його наскрізь. Водій загинув на місці.


Поліція встановлює обставини події, відкрито кримінальне провадження.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...