Водіям буде несолодко! В Італії світлофори будуть штрафувати порушників в автоматичному режимі

На автошляхах Мілана з’явилися "розумні" світлофори, оснащені інтелектуальними камерами, які здатні в автоматичному режимі фіксувати проїзд на заборонний сигнал, а також розпізнавати номерні знаки автомобілів, передають Патріоти України.

Завдяки вбудованій цифровій системі регулювальники будуть самостійно виписувати штрафи, які порушили правила дорожнього руху водіям. До складу «розумних» світлофорів входить цифрова система, яка запускається в автоматичному режимі під час ввімкнення жовтого сигналу, а також інтелектуальна камера, здатна розпізнавати номерні знаки автомобілів.

Якщо транспортний засіб проїде на червоний сигнал світлофора або не зупиниться перед стоп-лінією, система автоматично зафіксує факт порушення, а також запише події, що відбулися до і після. На підставі збережених даних система в автоматичному режимі буде виписувати штрафи автомобілістам, які порушили правила дорожнього руху.

Мобілізація в розпалі: Юрист пояснив. чи можна відмовитися від проходження ВЛК

вівторок, 14 травень 2024, 15:58

ВЛК треба проходити військовозобов'язаним, щоб в Збройних Силах розуміли, кого призивати на службу залежно від ситуації на фронті. Прямих заборон відмовлятися від проходження ВЛК в Україні немає, але в той же час обов'язок його проходити існує. На це в...

Сума здивує! Яку пенсію можна отримати із зарплатою у 20 тис. грн

вівторок, 14 травень 2024, 14:56

В Україні із зарплатою в 20 тис. грн та з 35 роками стажу можна розраховувати на пенсію, розмір якої становить лише 5 637,6 грн. Розмір виплати залежить від кількох характеристик. Про це йдеться у публікації OBOZ.UA. Так, згідно з останніми даними ПФУ,...