Водіям на замітку: Названо довговічні авто, які не бояться поганих доріг і рідко ламаються (фото)

Експерти назвали 10 автомобілів, які довели свою надійність і є оптимальним вибором для тих, хто цінує свій час і гроші. Рейтинг опублікував autobytel.com, передають Патріоти України.

2016 Toyota Corolla

Toyota Corolla 2016 року представляє собою останню версію найпопулярнішого автомобіля в світі, і ви можете бути впевнені, що він не був би таким популярним, якби не був одним з найнадійніших автомобілів в світі.

2016 MINI Hardtop

Економічний, приємний в управлінні і доступний за ціною, MINI Hardtop 2016 також демонструє дивовижний послужний список надійності. Крім того, автомобіль демонструє вражаючу міцність на краш-тестах.

2016 Toyota Camry

Toyota Camry 2016 не тільки найкраще продається в Сполучених Штатах, але і має кращі показники надійності. Автомобіль був названий кращим середньорозмірним автомобілем року в 2016 році. Для цього було багато причин, і одна з них - висока надійність.

2016 Chevrolet Camaro

Chevrolet Camaro 2016 являє собою нове покоління цього авто, в якому інженери і дизайнери попрацювали над поліпшенням у всіх аспектах. Camaro став помітно більш маневреним під час енергійної їзди.

2016 Toyota Avalon

Флагманський седан марки Avalon зайняв 3-е місце в щорічному дослідженні надійності за 5-річний період. Крім того, Avalon має досить міцну конструкцію кузова і систему захисту від зіткнення з виявленими пішоходами.

2016 Buick LaCrosse

Buick LaCrosse 2016 року - відносна рідкість серед надійних автомобілів, тому що платформа, що лежить в основі моделі 2016 року, та ж, що підтримує переможця сегмента великих автомобілів з двох останніх пакетів даних VDS.

2017 Mercedes-Benz E-Class

Був час, коли німецькі бренди преміум-класу були відомі виробництвом довговічних автомобілів, і для Mercedes E-Class 2017 року цю традиція продовжується і до цього дня. Автомобіль отримав поліпшену конструкцію кузова E-Class за допомогою стали гарячого штампування.

2016 Lexus ES

Lexus має репутацію виробника довговічних автомобілів. Наприклад, Lexus ES 2016 року обіймав перше місце в своєму сегменті за показниками надійності протягом п'яти років поспіль. ES був повністю оновлений до поточного сезону продажів, він також відрізняється від минулих випусків відточеним дизайном, додатковими інформаційно-розважальними технологіями і технологіями безпеки.

2016 Honda Civic Hatchback

Відносно довговічності та універсальності цей компактний хетчбек поєднує в собі ті ж високі рівні надійності, що і седан Civic, але підкріплюється містким заднім вантажним відсіком.

2016 Chevrolet Malibu

Chevrolet Malibu 2016 року одержав високі рейтинги за надійність. Власники оцінять, що оновлений Malibu надає стандартні і доступні функції, такі як мобільний Wi-Fi, інтеграція зі смартфоном, два двигуна з турбонаддувом, сидіння з підігрівом і вентиляцією, а також гібридна трансмісія.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...