Водіям на замітку: Названо найдоступніші в Україні авто, які можна купити за ціною смартфона (фото)

В Україні цілком реально купити автомобіль за ціною смартфона. При цьому більш пристойні машини на українській реєстрації можна придбати від 70 тисяч гривень. Портал "Авто24" опублікував список найбільш доступних автомобілів за дешевими цінами, передають Патріоти України.

Автомобілі вітчизняного виробництва та виробництва СНД

Сюди входять представники модельного ряду ВАЗ від 01 до 09, "Запорожці", "Таврії", "Волги" і "Москвичі". Всі вони в числі найбільш доступних авто на вторинному ринку.

Найпривабливішими пропозиціями в цій категорії можуть похвалитися "Таврії". Традиційно ці автомобілі мають кращий стан, вони молодші за віком і економічніше по витраті пального.

Автомобілі цієї категорії коштують від 400 до 700 доларів і вище.

Автомобільні "динозаври"

Тут представлені автомобілі виробництва 90-х, 80-х і навіть 70-х років. Найчастіше це лінійка виробника Opel: Kadett, Senator, Astra, Record, Ascona, Vectra, Omega.

Також в категорії представлені "старички" Ford Fiesta, Sierra, Escort, Fiat, Seat, Renault, Citroen, Alfa Romeo, Volvo, Volkswagen, BMW, японські марки, представлені Mazda і Nissan.

Вартість автомобіля в цій категорії - від 30 тисяч гривень. А ось у діапазоні від 40 до 70 тисяч гривень уже є чимало пристойних варіантів.

Нетипові для українського ринку машини

У мережі є безліч пропозицій з продажу авто марки Trabant і Wartburg, які навряд чи вам про щось говорять. Також на ринку можна зустріти тюнінговані спорткари або навіть старовинний "ГАЗ АА".

Чи не занадто старі авто

Є на ринку і варіанти від 70 тисяч гривень, але при цьому ви отримаєте відмінний автомобіль.

На сервісах з продажу авто можна знайти вельми привабливі пропозиції до 100 тисяч гривень. За ці гроші в авто будуть електросклопідйомники, кондиціонер, ABS + ESP і навіть мультимедійний центр.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...